dotaguides

Küldj be dota guide-ot, oszd meg a tapasztalataid és segítsd ezzel a többi dotást! A guideokért nem vállalunk felelősséget! Ti bekülditek, mi megosztjuk és mindenki döntse el, hogy jó-e vagy sem, illetve kommentben elmondhatjátok a véleményeteket.

Magyar Dota Klub

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Anti-mage guide by D. CroX

2011.03.06. 23:09 | nggergo | Szólj hozzá!

A guide forrása a Magyar dotások kocsmája. (sajnos rég volt ott bejegyzés)

AM azaz Anti-mage,sokak kiskedvence köztük az enyém is:)Ez az a guide,amit én használok,ha antival akarok valami maradandót alkotni..na csapjunk is bele:)

Először is kezdésnek vagyünk egy RoR-t és tangot, én a fenti utat javaslom a solozásra... A game elején próbáljunk ne nagyon akciózni vegyünk obsi wardokat és pakoljuk tele vele a fenti részt,hogy senki se zavarhasson minket az imbulásban! Hiszen ilyenkor kis kedvencünk még törékeny s az elején nagyon kell vigyáznunk az esetleges heavy nuker herokkal...Lich, CM, stb. elején nagyon megtudnak minket szivatni - ha egy ilyen ellen találod szembe magad maradj hátul és próbálj sokat deny-olni/lasthitelni és korán fejleszd ki Anti Magic shieldet. Ha összegyűlt elég pénz akkor vegyünk 1 pt-t és/talán 1-2 bracert mert sok hp kell főleg a játék korai szakaszában. Mid game közeledte felé próbáljunk meg néhány jobb cuccot összerakni: farmolást segítve ajánlom a HoM-ot(Hands of Midas), ha elég pénz összegyűlt vegyük meg az első Basherünket(igen ezaz,megcsináltuk) és így pt-vel meg midassal már lesz elég attack speedünk. Plussz ehhez még hozzájárul hogy lvl3-4 Anti Magic Shielddel már szinte meg se érezzük a mágiát, tehát ha látunk 1 kósza INT-es herot blink mögé és csépeljük le ;) Ha látjuk,hogy fogyóban a mannája akkor toljunk bele egy ultit - ez általában kivégzi a célszemélyt! Meg is van első fragünk (igen,megcsináltuk...), ismét rakjunk ki egy bashert, gyakorlatilag már permabashunk van, így jószerrel elintézhetünk szinte bárkit(persze ha útközben nooballyk nem tápoltak fel egy balanart:D) Kb. mid game közepe/vége felé így kéne kinéznie a kis kedvencünknek: PT,Midas,2 basher(ha nagyon sok fraged van akkor esetleg még
1 hyper). Ha közeledik a late game eddig 4-5item spot foglalt,adjuk el a midast,már nincs szükségünk rá, vegyünk 1 hyperstonet, ezzel együtt már cséplőgéppé változunk,a többi már tényleg csak ízlés kérdése, hogy mit veszünk: lehet az butterfly(ezt ajánlom) vagy Tarack(esetleges hp miatt) de ha nagyon merészek vagyunk vehetünk 1 DR-T, de ilyenkor kell vigyázni és nem egyedül rambózni mert gank-et fogunk kapni és máris megfordulhat a kocka... TIPP: Ha előbb kirakjátok a hoodot és utána kezditek el fejleszteni a Magic Shieldet, akkor a magicdamagereduction összeadódik és az imba (^_^) V

Címkék: agility sentinel anti mage

A bejegyzés trackback címe:

https://dotaguides.blog.hu/api/trackback/id/tr812716970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása